previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

ESTETSKO – KOZMETIČKI SALON LEPOTE

"M&M Be­a­uty Te­am"

O NAMA

„M&M“ salon lepote je novonastali brend u Beogradu koji pruža usluge laserske epilacije, trajne šminke, nege lica i tela najsavremenijim aparatima, depilacije, masaže, manikira i pedikira.

Pored usluga klasičnih salona lepote „M&M“ Vam nudi eksluzivni ambijent, ljubazno osoblje, konsultacije sa našim doktorom dermatologom, eksluzivnu pedikirsko masažnu fotelju, diodni laserski epilator najnovije generacije, brojne usluge tretmana lica i tela vrhunskom aparaturom.

Naš moto je pružanje kvalitetnih usluga i pre svega zadovoljstvo naših klijenata jer smatramo da je preporuka naših usluga naša najbolja reklama...

image
image
image

Naša vizija

je da pružanjem adekvatne usluge i privrženosti pridobijemo zadovoljstvo i poverenje naših klijenata, želeći da konstantno pratimo najnovije trendove izađemo u susret sa najatraktivnijim ponudama u cilju apsolutnog zadovoljstva naših klijenata.

Posvećenost i ljubaznost su naš imperativi u sklopu sa jako pristupačnim cenama i vrhunskim materijalima. Kroz profesionalan rad našeg tima za lepotu u sprezi sa najnovijim aparatima i konstantnom edukacijom želimo da postavimo novi standard.

image
image
image

Pozivamo Vas da se lično uverite u naš tim za lepotu, da proverite celokupan koncept našeg rada, ambijenta i tehnologije koju pružamo.
Naš stručni tim pružiće Vam adekvatne konsultacije i odgovore na sva vaša pitanja.
Garantovan kvalitet uz odlične cene čini da salon lepote „M&M Beauty Team“ postane vaš izbor!
Nalazimo se u Beogradu, u samom centru naselja Stepa Stepanović u ulici Generala Štefanika br.21 lokal br.1

© 2023 M&M Be­a­uty Te­am. All Rights.